Minikuvaus

Mitä on minikuvaus?

Minikuvaus on kuvauspäivä, jonka aikana otetaan monta normaalia kuvausta lyhempää kuvaussettiä peräperää. Minikuvauksessa kuvausaika on 30min, kun se normaalisti on jopa 2h. Näin voidaan päivän aikana kuvata monta asiakasta, joten kuvauksen voi tarjota asiakkaille tavallista edullisemmin.

Mitä minikuvauksessa voi ja ei voi kuvata?

Minikuvauksen aikana voidaan kuvata mitä vain, mikä ei vaadi erillistä valaisua tai odottamista, että voidaan kuvata. Esimerkkinä vauvakuvaus, jossa pitää odottaa, että vauva nukkuu. Mutta vähän isompia lapsia, perheitä, pariskuntia yms. voidaan hyvin kuvata. Isoja ryhmiä, jossa on paljon pieniä lapsia en myöskään suosittele kuvattavan – varsinkin jos halutaan että kaikki ovat nätisti paikallaan ja katsovat hymyillen kameraan. Kuvaan muutenkin ennemmin aitoja ilmeitä ja tilanteita dokumentaarisesti ilman suurta ohjaamista. Toki opastan sen verran, mitä tarvitaan.

Miten valmistautua?

Kuvaukseen kannattaa valita siistit ja tyylikkäät vaatteet, mielellään ajatonta ja hillittyä tyyliä kuin isoja printtejä ja kirkkaita muotivärejä. Näin kuvat ovat ajattomamman näköisiä.

Mitä se maksaa ja miten voin varata kuvauksen?

Minikuvaus maksaa 150€ ja hintaan sisältyy kuvauksen lisäksi 5 suosikkikuvaa digitaalisena täydellä resoluutiolla. 50€ lisähinnalla saa kaikki kuvat. Kuvien joukosta poistetaan ne, joissa on silmät puoliksi auki tai muuta vastaavaa. Kuvista voi valitessa tilata myös suoraan paperikuvia, julisteita tai canvas-tauluja toimitettuna kotiin. Mutta digikuvista voi myös teettää itse kuvatuotteita vapaasti ja rajoituksetta.

 

Tällä hetkellä ei ole avoimia minikuvauspäiviä, kun sellainen on, niin päivitän infon tähän.

Peruutusehdot: Jos kuvauksen peruu 24h ennen kuvausta tai aiemmin, palautan rahat -5€ käsittelymaksun, joka kattaa mm. pankin kulut ja verkkomaksukulut. Jos peruu kuvauksen niin, että kuvaukseen on alle 24h, saa paikan tulevaan minikuvauspäivään ilman lisämaksua. Kuvausaika on 30 minuuttia, jos olet myöhässä, kuvausaika lyhenee vastaavasti. Eli kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla, jotta kuvaus varmasti onnistuu.

Tervetuloa kuvaukseen!